6 inspirerende livsstilsblogge

Med ønsket om at starte en livsstilsblog, har jeg været nødt til at foretage en del research. Jeg har læst om blogging, do’s and dont’s, andre bloggeres erfaringer og gode råd. Gransket deres designs, analyseret layout og opsætning, læst om content strategies, SEO og basal fotoredigering. Og så har jeg tilmed købt et kamera.

Kaffe i provinsen er et ongoing projekt, som er og vil være under konstant udvikling. For at følge med, lære mere, udfordre mig selv mere, og med tiden selv skabe en succesfuld blog, er jeg nødt til dagligt at orientere mig i blogverdenen, 

Det arbejde har ført vejen forbi et utal af hjemmesider og blogs, der både i mere eller mindre grad har været inspirerende. Nogle af dem er forsvundet ud i glemslen, andre har hængt ved.

Dette  imdlæg handler om 6 inspirerende blogge (ud af mange), som for nu skal få en lille anmeldelse.

Så du vil gerne lære at blogge?

Pretty Darn Cute Design er en blog om blogging. Lindsey Riel er skaberen bag hjemmesiden, som udgør et paradis af blogging tips, vejledninger til blandt and wordpress samt hendes egne wordpress temaer, der bærer et moderne, feminint præg. Pretty Darn Cute Design har et lyst og friskt design og er overskuelig at navigere. For enhver blogger in spe, er denne hjemmeside en klar ressource.

Inspiration til den detaljeorienterede

Her er en af mine personlige favoritter, Boho Berry, som med mottoet Get inspired! lægger op til at kunne hjælpe med netop det. Hvis man er til kreativt nørderi i almindelighed og bullet journaling i særdeleshed, bliver man ikke skuffet. Bullet journaling er en måde at føre en kreativ dagbog/kalender/notesbog, som hitter på de sociale medier. Dette står der meget mere om på hendes hjemmeside, hvor hun med masser af inspirerende ideer og fotos og guides byder læser velkommen – læs mere om Kara her.

Livsstil og lidt af det hele

Leder du efter livsstilsblog om mode? DIY? Bolig? Skønhed? Eller måske dem alle sammen og alt derimellem? Så er Cupcakes And Cashmere en rigtig fin inspiration. Kvinden bag er Emily Schuman, som med en personlig, relaterbar vinkel og flotte fotografier byder på et hav af artikler, ideer og tanker. Layoutet fremstår professionelt, clean og overskueligt.

Sundhed i pæn indpakning

En stor del af min inspiration og viden handler om sundhed og livsstil. Blogge om emnet er ikke overraskende i høj kurs hos mig. I et HAV af den slags blogs, kan jeg rigtig godt lide The Skinny ConfidentialLauryn Evarts er akkurat så smuk, som man selv på dårlige dage kunne drømme om at blive, og oveni ved hun en del om sundhed og om at blive slank. Med utallige ressourcer, fx meal plan, opskrifter og podcasts, er der nok for læseren at give sig i kast med. Hun har tilmed sin egen træningsapp. Gå i krig med denne side, hvis du vil se, hvordn de professionelle gør det.

Vægttabs-blog og lækre opskrifter

I samme genre findes Andie Mitchell, som efter et stort, personligt vægttab blogger om netop sundhed og vægttab med massevis af ospkrifter. Bloggen er meget dedikeret til netop disse emner, og leder man efter inspiration til selv at komme i gang med et vægttab eller at starte en blog om emnet, er det at komme efter her. Billederne er lækre, stilen er let, og generelt virker bloggen lettilgængelig.

Pigesød, frisk inspiration

Sidste skud på stammen i dette indlæg er hjemmesiden A Beautiful Mess, som skrives af de to søstre, Elsie og Emma. Siden er meget feminin og sød og berører emner som kreative projekter, blogging, mad og indretning. A Beautiful Mess virker meget inspirerende på ig ved at virke luftig og bubbly, men alligevel med en seriøs og inspirerende tilgang til læseren med ideer til livsstil. En fed side.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s